BNL Parts
Nederlands Français Deutsch English 

Over ons

BNL Parts is een bedrijf dat veel expertise heeft op het gebied van het verzorgen van onderdelen voor oa (professionele)keuken- en koelvries- apparatuur.
Met deze site biedt BNL Parts u de mogelijkheid om – wanneer u daarnaar op zoek bent – zo snel mogelijk in contact te komen met leveranciers van speciale onderdelen en/of machines voor de professionele food branche. Verder is er meer dan 20jaar klantgerichte expertise aanwezig voor het verlenen van een unieke service om voor U snel en gericht het onderdeel te vinden en te leveren.
Klantenservice is te bereiken van Maandag-Vrijdag van 07.30-17.00 uur onder nummer 088-2010410 of via sales@bnlparts.nl .

Op de website van BNL Parts kunt u direct bestellen met behulp van een handig order systeem voor zowel consument als dealer.  Afhankelijk van het gezochte onderdeel  kunt u het juiste onderdeel selecteren via het soort merk, model, type en andere bijzonderheden . Informatie uit het order formulier wordt automatisch ,indien niet op voorraad , bij de leverancier besteld die aan uw zoekcriteria voldoen waarmee unieke afspraken zijn gemaakt op het gebied van prijs en korte levertijd.(real time delivery)
Op die manier probeert BNL Parts als extra service de kortste route tussen vraag en aanbod voor u te creëren .
 
Deze Privacyverklaring dient ter informatie voor alle gebruikers van deze website.